Куриран списък с любими продукти на Models

, докато пазарът е наводнен с авангардна козметика, експертите по очарованието вече са направили своя избор. Някога се питах какви продукти някога използват най -добрите модели, които ги поддържат светещи и красиви през цялото време?
Модели продукти за грижа за кожата
В тази публикация ви предлагам топ 10 много популярни продукти за чар, предпочитани от модели по целия свят. Прочетете!
1. Giorgio Armani Maestro FoundationPrice – $ 35THE Giorgio Armani Maestro Foundation беше наградена с награда „Best of Beauty“ за фондация за най -добро покритие през 2013 г. от списание Allure. Когато тази ултра-светлина се прилага върху кожата, тя осигурява успокояващо усещане. Само една капка позволява кожата с овлажнител и безупречен тен. И най-добрата част е, че осигурява усещане за не-макиране.

Източник: Look.co.uk2. Bobbi Brown BB Cream SPF 35PRICE -$ 44 Това е великолепен All -in Cream, който работи като овлажнител, лечение и основа със SPF 35 защита. Този всичко в едно BB крем, вдъхновен от хибрид за грим, се превърна в култов фаворит в Азия.
Този авангарден крем се предлага по молекули за извличане на вода, светло-отразяващи перли, ботанически екстракти и кофеин, които увеличават хидратацията, яркостта чрез намаляване на обезцветяването и зачервяването. Пептидите, които са ремитиращи порите на крема, като пептид на Argireline се бият с фини линии и бръчки, а антиоксидантите предпазват от бъдещи щети.
Източник: Mintel.com3. Lancome Dual Finish FoundationPrice – $ 36.50Lancome има голям набор от основи; Около 26 нюанса, които са разработени за всички тонове на кожата. Фондацията се предлага в компактен и преносим случай, както и в формула без аромати.

Тази фундаментална фундаментална фундамент Compact осигурява пълното покритие, оставяйки тона на кожата на носителя безтегловно с естествено матово покритие. Компактът е чудесно докосване в движение. Марката гарантира, че тази компактна фондация Cum значително помага при контуриране, подчертаване, настройка на грима, омекотяване на цветовете и покритие на място.
Източник: Musingsofamuse.com4. Clinique Още по-добра медицинска екрана-$ 39,50-$ 76 като на Regina Vespaziani, вицепрезидент по козметика и ароматизатори, Clinique още по-добри медицински очи е любим на клиентите за всички времена в района на Ню Йорк.

Този хидратиращ крем без масло е клинично доказано, че намалява при тъмни кръгове и петна по кожата. Той поддържа кожата подхранвана и осигурява охлаждащ ефект и отделя подпухналостта. Кремът е прословуто известен с това, че предоставя незабавен ярък вид на лицето.
Източник: Clinique.com5. Органичната аптека Антиоксидант се изправя срещу серумната пропаст-$ 149 Това е мощен серум против стареене, който получи името „Моментното повдигане на лицето“ поради невероятните си способности да се бори срещу бръчки, увреждане на кожата, напълно свободни радикали и тонизиране на кожата.

Този антиоксидантно лице, затягащо серумния серум, работи по протежение на антиоксидантния гел за лице, за да повдигне, поправя и регенерира кожата. Освен розовата бедрата, кремът идва заедно с алфалипоева киселина, морков, гроздови семена, DMAE и грейпфрут, което прави този серум много пъти по-силен от всеки друг серум, наличен на пазара.
Източник: aliqua-naturkosmetik.de6. Chanel Rouge Allure Lipstick в цена „Щракнете с червено“ -$ 32,50 [SC: MediaD]

Този крем за борба с стареенето и възстановяването е овластен от рядко възкресение, което има способността дори да оцелее за две години суша, като влезе в състояние на окачена анимация. И когато се хидратира, той става оживен в рамките на часове. Марката се възползва от това цвете, което повишава производството на колаген и еластин, като по този начин осигурява съживен и младежки тен.
Основните съставки на този крем включват какаово масло, масло от шеа, екстракти от цветни възкресения, есенциални мастни киселини и витамин Е, които не само се борят срещу бръчки, но и попълват естествената влага на кожата.
Източник: Bellebellebeauty.com9. Ruby Wing Nail Polishprice -$ 12ruby Wing Polish твърди, че са напълно нетоксични, екологични, плюс те са вегански и никога не са оценени на животни. Тази боядисваща цветна боя за нокти привлече вниманието на всички, когато беше изстреляна. Сега е популярна боя за нокти в списъка с желания на всички.
Източник: Сричка inTheCity.co.za10. Mac Ruby Woo или Riri Wooprice – високо въздействие на Ruby Woo на $ 15MAC, одобрен от никой друг, освен Риана, е едно от много обичаните червила сред уверените носители на червило.
Независимо дали търсите матово или лъскаво покритие, ретро или нова ера; Това червено червило може незабавно да огласи външния ви вид. Ruby Woo е широко оценен от всички любители на Mac по целия свят.
Източник: LoveBrownsugar.blogspot.com, че това бяха топ 10 много популярни продукти за чар, предпочитани от моделите в света! Надявам се, че сте се зарадвали на този пост!

Leave a Reply

Your email address will not be published.