Маски за коса за заети жени

, тъй като времето става по -хладно и въздухът става сушилня, мислех, че сега може да е чудесно време да говоря за маски за коса. Наистина попаднах в тях, докато съм бременна с втория си син – кожата ми беше супер суха и косата ми изглеждаше също – така че това са всички, които съм купил и опитах.
(В случай, че има значение, аз съм склонна да имам доста фина коса, но един тон от нея – и става калиор всяка година. Освен това става все по -суха всяка година, също така и удобно за издухване на дни.)
2022 Mini-Update-Много от маските, които споменавам тук, все още са на разположение; Аз също се хвърлих в няколко от другите най-продавани маски, които трябва да разгледам в този плъзгач. Друг фаворит на читателя: Тази отопляема капачка, която наистина ще помогне на вашите маски да абсорбират!

< >

Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!

Pantene Pro-V експертна колекция Agedefy подмладяваща маска за коса на хидратацията. Купих това на прищявка, докато се опитвах да стигна до безплатна доставка някъде (SOAP.COM или Drugstore.com, най -вероятно) и бях доволен от него.
Отнема много по-малко време от пчелите на Бърт (3 минути срещу 15-30), а когато го изплаква, косата ми се чувства забележимо по-различна от останалите-по-меки по някакъв начин? Трудно е да си сложа пръста върху това, което е различно, но аз харесвам този. Актуализация на 2020: Това беше разпродадено за известно време, но изглежда се върна!
Мароканска маска за хидратиране на масло. Хареса ми това глоба, но изглежда по -подходящо за салон – поставяте го и го оставяте да преседи 30 минути след като шампоан, което ме поразява като странно, след като харесвам пчелите на Бъртс толкова дълго. Това е 32,49 долара в Amazon.
Други опции, които опитах за лечение с дълбоки кондициониране: 3-минутното чудо на Aussie (не е лошо за цената) или смесените пилета, които оставят балсам (приятна и дебела-и докато е скъпо, моята бутилка от 10 унции продължава завинаги). Когато бях наистина млад (и правех екип за плуване), обичах обработките с горещо масло V05 – може да ги пробвам отново скоро.
(PSST: Ето връзка към последната ни дискусия за грижа за зимните коси за къдрици – жени с всички видове коса, правите ли нещо друго различно, тъй като времето започва да става по -студено?)
Читатели, имате ли любими маски за коса или лечения, които правите у дома? Всеки, който иска да демистифицира някои от „рецептите“, които виждате там (авокадо! Зехтин! Кокосово масло! Яйце! Лимон! Бях заинтригуван, но все още не съм проучил.)

Снимка на социалните медии чрез Fotolia /Piotr Marcinski.
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.

Leave a Reply

Your email address will not be published.