Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Следвайте ни в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Ние също туитираме, ако чуем за добра продажба чрез нашата емисия на Twitter Corporettedeals.) Можете също да ни следвате в Pinterest и Instagram или от нашата RSS емисия.
Анджи от YoulookFab ви казва защо поддържа определени неща, които рядко носи.
Racked Checks Out Try.com, услуга за пазаруване, която ви позволява да пробвате дрехи у дома безплатно; Ако ги харесвате, пазете ги и вашата карта за кредитен отчет ще бъде таксувана; Ако не, върнете ги в рамките на 10 дни, без изобщо да бъдете таксувани.
Refinery29 разглежда стила на работното облекло във Вашингтон, D.C. – и цитира Kat!
Inc. има насоки за нарушаване на лошите публично говорими навици.
Времето съобщава, че жените, чиито колеги са поне 85%мъже, изпитват по -високи нива на напрежение.
Уличният доклади за ново проучване на Съвета за семейни богатства за богатство за жени за жени; Например, проучването установи, че жената е носител на добив в 40% американски семейства.
Списание Ню Йорк носи новината, че сега има име за тази лоша нощна практика, която много от нас имат – отлагане на лягане.
The New York Times се опитва да развенча мита за „8 чаши вода на ден“.
За твоя смях на седмицата, МакСуини ви носи полезна зона на залива на конвенционалния американски преводач на английски език.

Наскоро на Corporettemoms …

Кат сподели някои дрехи за работещи майки, включително някои основи на майчинството и миещи се офис дрехи.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Благодаря ти! Също така: Вие ли сте майка или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.